Bekitrainer

ALLES IS BALANS
Voeding en Workout
Personal Training
Op Maat Advies

(online) Voeding & Workout

- (Online) Voedingsadvies - Gym/thuis workout schema. - Binnen 24 uur online contact - 1 x per week Zoom/Teams meeting van 20 minuten om de vragen/progressie te bespreken. Let goed op je startdatum bij het invullen van je abonnement.

45.00 monthly

View

6 mnd (online) Voeding & Workout

- (Online) Voedingsadvies - Gym/thuis workout - Binnen 24 uur online contact en - 1 x per week Zoom/Teams meeting van 20 minuten om de vragen/progressie te bespreken. 6 maanden = 1 maand gratis! let goed op je startdatum bij het afsluiten van het abonnement.

225.00

View

Proefles Personal Training 1x

Proef in deze les van 45 minuten of een Personal Training iets voor jou is! De training is op een vaste locatie in Amsterdam (gratis parkeren). Indien gewenst kan dit ook op een aangepaste locatie zijn. Dit is echter wel exclusief evt reis-/parkeerkosten.

25.00

View

Personal Training 1x 60 min.

1 op 1 training op een vaste locatie in Amsterdam (gratis parkeren). Indien gewenst kan dit ook op een aangepaste locatie zijn. Dit is echter wel exclusief evt reis-/parkeerkosten.

60.00

View

DUO Personal Training 1x 60 min.

Samen met een familielid/vriend(in) een Personal Training volgen op een vaste locatie in Amsterdam (gratis parkeren). Indien gewenst kan dit ook op een aangepaste locatie zijn. Dit is echter wel exclusief evt reis-/parkeerkosten.

85.00

View

Op maat gemaakt abonnement

Ook wel een "speciaaltje" genoemd; bepaal samen met mij wat jij nodig hebt! Hiervoor krijg je een aangepast abonnement.

0.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......